Laptop Reballing & Service

             
Διαθέτοντας τα καλύτερα μηχανήματα στην Ελλάδα (Finetech FinePlacer PICO RS) φροντίζουμε ώστε η κάρτα γραφικών του laptop σας να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους Reballing.

Ακολουθώντας πιστά τα θερμικά προφίλ που ορίζει η JEDEC, η μητρική πλακέτα και το chip (BGA), δεν καταπονούνται, δίνοντας έτσι αξιόπιστα αποτελέσματα με επιτυχία που αγγίζει το 100%.

Το FinePlacer PICO RS αποτελεί την απόλυτη επένδυση όσον αφορά το rework, αφαιρώντας τον ανθρώπινο παράγοντα από την διαδικασία(θερμοπίστολο, φούρνους, πιστολάκια μαλλιών και άλλες απίθανες μεθόδους).

Κάνοντας χρήση θερμού αέρα (hot air) και όχι υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) με όλα τα προβλήματα που αυτό συνεπάγεται, τα αποτελέσματα είναι άριστα και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο εφόσον είναι σχεδόν 100% αυτοματοποιημένη.

Θέλουμε να σας τονίσουμε πως η Techsys δεν χρησιμοποιεί την μέθοδο Reflow που σημαίνει αργά ή γρήγορα (συνήθως γρήγορα) επανεμφάνιση της βλάβης. Στο εργαστήριό μας εφαρμόζεται μόνο η μέθοδος Reballing.

Η Techsys παρέχει επίσης υπηρεσίες επισκευής laptop που αφορούν ενδεικτικά :
  • αντικατάσταση LCD panel
  • επαναφορά από βλάβες υγρών
  • εγκατάσταση software

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου